Nyanmälningar

Välkomna med era intresseanmälningar på formuläret nedan!

RAPPESTAD RIDSKOLA och RAPPESTAD RIDKLUBB

Hälsar alla nya och "gamla" elever varmt välkomna till vår nya anläggning i Rappestad!

Vi tar som vanligt med varm hand emot elever från nybörjare till avancerade ryttare då vårt hästmaterial är noga utvalt för att passa alla typer av ryttare.

Även om de flesta av våra elever kommer från Rappestad och Vikingstad så har vi många elever, som rider regelbundet varje vecka, som kommer från Linköping, Mjölby, Skänninge och Motala kommuner med omnejd                       

Ridskolan har mellan 250-300 ridande elever per vecka i nuläget. I och med vårt nya ridhusbygge räknar vi med att kunna utöka vår verksamhet och ge mer plats till vårt växande elevantal.

Rappestad och Vikingstad växer, fler barnfamiljer flyttar in och vi vill så klart kunna ta emot alla som vill börja rida!

Vår satsning innebär även att vi kan anordna fler och större tävlingar. Ridbanans mått är hela 23x64m och vi kan därmed anordna tävlingar upp till högsta svårighetsgrad!

Vi har i Rappestad Ridklubb flera ryttare som rider på elitnivå och kommer också därför att satsa på att regelbundet  ta hit meriterade tränare upp till och med landslagsnivå.

Möjlighet att få hyra ridhuset till andra aktiviteter kommer också att finnas (ex hundutställning el liknande)

Möjlighet att anmäla till våra ridkurser finns redan nu. Nytt för i år är att vi kommer att bjuda alla nybörjare, barn och vuxna, på ett startpaket som innehåller hjälm, ridspö och ridvantar! Detta paket får man prova ut och hämta på Sharpman när man betalat sin kursavgift! Fram tills dess du har hämtat ditt paket så får du låna hjälm av oss-

Ni vet väl också att ridskolan fungerar som en fritidsgård! Alla ungdomar är välkomna ner till ridskolan på eftermiddagar, lediga skoldagar och även helger. Vi har klubblokal där man kan fika och äta mellanmål och självklart är det fritt fram för alla att vara i stallet och pyssla med hästarna hur mycket man vill!

Varmt välkomna till Familjen Esping och till Rappestad Ridklubb

Ditt namn

Din e-post

Din hemsideadress

Ditt meddelande

Enstaka uteritter vid fint väder ingår i den ordinarie terminsridningen.