Presentation av ponnyer som ägs av ridskolan

DAY DREAM

född 1997

korsningsponnyvalack

okänd härstamning

Day Dream, B-ponny, har vi köpt av vår medarbetare Mikaela Ahlenbäck. Det är en underbart trevlig ponny som tävlat ända upp till nationell dressyr. Han är mycket känslig, välriden och därför mycket populär!

Nuvarande fodervärd är Elsa Jaginder

ägs av Cejis AB

TAIGANS PELÉ RNF 146

född 1989

e.Peregrin u.Taigans Napoli ue.Gandhi 

Pelé finns ej längre kvar i livet, dog sommaren 2017

Taigans Pelé är en godkänd New Foresthingst, C-ponny. Han är en fantastiskt snäll ponny och en underbar läromästare som har mycket kvar att ge till nya unga ryttare. Han har varit i vår ägo sen 4 års ålder. Förutom att han har SM-Guld i fälttävlan, med Josse Esping på ryggen(som även har utbildat honom hela vägen), så har han mängder med meriter i hoppning, dressyr o fälttävlan.(Om ni går in under "Nostalgi" så kan ni läsa mer om honom) Pelles nuvarande fodervärdar heter Ella och Tyra Samuelsson

 ägs av Cejis AB

SALSA

född 1999

e.Grus u.Jonna ue.Jolly

Salsa är ett gotlandsruss på ca 120cm. Hon är väldigt snäll och väldigt omtyckt. Som de flesta av våra ponnyer åker hon då och då på lite småtävlingar och gör alltid sitt bästa.

ägs av Cejis AB

CHILI(Chivas)

född 2005

e.Lönebergs Charizad u.Chansie ue.Junisorken

Chili är ett Gotlandsruss, en valack på 117cm. Han heter egentligen Chivas men när vi köpte honom så hade vi redan två andra Chivas i stallet och därför fick han kallas Chili.

Han är pigg, snäll och väldigt populär. Fodervärd Ängla Danielsson

ägs av Cejis AB

MIREXO

född 2003

eCheen femtio u.Mitzy ue.Sindarve Tulling.

Mirexo, 143cm, är en fjordhäst som är av D-ponnystorlek. Han har tävlat MSV C dressyr bland stora hästar och är även duktig på att hoppa. Snäll i stallet och att rida, populär bland både barn och vuxna.

Fodervärd Maja Vadeby

ägs av Cejis AB

 1